Comentarii la acest produs

25 clienţilor
ADAUGA REVIEW-UL TAU
2014-10-04 09:11:26
cel mai bun recupera de Kush ION

peste toate cele mai bune în afaceri

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2013-08-15 12:36:47
Un salvator de S Gibbs

\"Unable Windows 7 total frustrant să repair\" mesaje rezolvate instantaneu. Cel mai bun All-in jurul solutia pentru recuperare, gestionare disc, backup-uri. Un must-have pentru al tău Ferestre toolkit.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-28 11:03:35
a făcut o treabă bună pe computerul meu! de madalin

Cred că calculatorul meu este cel mai lent şi una care întotdeauna se închide pe sine. Am couldn\'t chiar dau seama what\ pe care merge şi cum să o rezolvaţi. Lucru bun Powersuite aur a făcut loc de muncă pentru mine. Acesta fix meu calculator şi total salvează-mă de a pierde mintea mea pe acest computer. mulţumesc!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-28 10:20:04
salvat computerul meu! de savanah

Am avut atât de multe probleme cu calculatorul meu. Dincolo de a fi atât de lent, se avariază, de obicei, mai ales atunci când I\ sunt în mijlocul de lucru pe proiectele mele. Couldn\'t face nimic despre, până când am încercat PowerSuite Golden 2012! Am couldn\'t cred că la început că acest computer încă va lucra în mod corespunzător, dar a făcut şi l pe deoarece pe acest software de mare!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-25 04:38:17
Multe mulţumiri pentru acest software-ul de Becca

Eu nu sunt ca tech e clar. I folos meu calculator doar să merg online, crearea unor documente si uneori juca unele jocuri fratele meu instalat. Descărca câteva fişiere de pe internet, şi cred că unele dintre aceste fişiere poate avea conţinute viruşi. Calculatorul meu a fost atât de lent, dar vă mulţumesc pentru PowerSuite deoarece computerul este într-adevăr mare lucru acum. Am don\'t ştiu ce I\ ar face cu meu calculator fără ea!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-19 15:13:29
Computer este de lucru mai repede acum! de nisip

Sunt atât de frustrat cu ajutorul meu calculator care am can\'t chiar lucra pe el pentru o lungă perioadă de timp fără a se confruntă cu probleme şi erori. Sa prăbuşit de multe ori şi când funcţionează Său\ atât de lent. Am didn\'t know ce să facă până când am încercat PowerSuite Golden 2012. Doar încercat-o din curiozitate la început pentru a vedea dacă într-adevăr funcţionează şi ghici ce a făcut într-adevăr de lucru! Poate nu vă mulţumesc pentru ce a facut acest software pe computerul meu. Mare lucru acum, şi chiar mai repede! mulţumesc mult!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-14 15:38:22
Vă mulţumesc foarte mult. de Antonis

îţi mulţumesc atât de mult. Prima soluţie a fost exact la rădăcina de dezastru. Atât de simplu! Doar decomprima disc şi totul este de lucru din nou!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-12 20:41:43
Este fix meu calculator! de Ruth Martin

Eu nu sunt techy deloc, aşa că am obţine foarte frustrat atunci când am probleme cu calculatorul. Am găsit în sfârşit PowerSuite Golden 2012, şi eu sunt atât de bucuros am facut! Când am început folosind-o, calculatorul meu a alerga perfect. Wondershare vă mulţumesc!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-12 20:18:36
Exact ceea ce am nevoie! de Ruth Martin

Am avut atât de multe probleme cu calculatorul meu. Eu nu sunt techy deloc, aşa că am avut nici o idee cum la spre fix ceva. În disperare, am decis să încercaţi puterea Suite aur 2012. Aceasta uimitor fixe totul, şi acum meu calculator este de lucru mai bine decât oricând înainte! Wondershare vă mulţumesc!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2012-11-11 06:37:06
Wondershare ştie ce they\ faci! de Talia Browne

Iubesc PowerSuite Golden 2012 ca it într-adevăr ajutor eu cuvîntare sus meu calculator şi curăţaţi-l. Nu mai trebuie să vă faceţi griji despre \"footprints\" fiind văzute de copiii mei, aşa că ştiu ce fac on-line (noi toţi împărtăşesc un singur calculator) astfel încât acesta este uimitor.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
Anunt 1 2 3 Următoarea

DE CE SĂ ALEGEŢI WONDERSHARE?

SIGUR

Ne valoare intimitatea ta şi de a proteja datele dumneavoastră personale şi financiare cu criptare completă şi advanced fraud a proteja.

SUPORT 24/7

Informat reprezentanţii disponibil să vă ajute prin chat chat-live orice ora din zi sau noapte.

MONEY-BACK GARANTARE

Încercaţi înainte de a cumpăra cu un drum liber proces- şi chiar şi după achiziţie, vă sunt încă acoperite de garanţia de 30 de zile.

WONDERHSARE Produse recomandate

Wondershare Data Recovery

Recupera fişierele în formatele de 550 + de stocare dumneavoastră rapid, în siguranţă şi complet. Aflaţi mai multe

Wondershare Photo Recovery

Un instrument profesional, special conceput pentru a recupera fotografii, clipuri video şi fişiere audio de pe dispozitive de stocare. Aflaţi mai multe

Wondershare LiveBoot 2012

Salvare de date, fişiere de rezervă şi mult mai mult cu un puternic bootable CD sau USB. Aflaţi mai multe

Augšpusē