Toate subiectele

+

Cum pentru a şterge mesaje Facebook Facebook.com

Facebook este, probabil, cel mai mare site-ul mass-media sociale de epoca noastră cu miliarde de utilizatori din toate părţile lumii. Numai este logic, prin urmare, să spun că fiecare persoană cu o conexiune la internet de astăzi, are, de asemenea, acces la Facebook, care este de ce există întotdeauna o mulţime de date de partajare întotdeauna merge pe sub forma de posturi de perete sau mesaje. În mijlocul de toate aceste date riguros partajarea este destul de posibil să cineva Trimite un mesaj de jenant de greşeală sau să fi spus ceva doar pentru a regreta mai târziu.

Acest articol discută despre procesul de ştergere vechi Facebook conversaţii individual, precum şi şterge mai multe mesaje într-un moment cu descrierea detaliată a fiecărui pas.

Să începem cu o întrebare foarte de bază şi destul de comună, care, poate ne ONU-Trimite un mesaj de Facebook? Răspunsul la această întrebare este simplu: nu!

Odată ce le-aţi trimis un mesaj Facebook, nu există nici un fel să ONU-a trimite sau scoateţi-l din Inbox-ul destinatarului, cu excepţia cazului în el/ea şterge însuşi. Deci, până când Facebook ne oferă această funcționalitate, vom avea doar să fie atent cu noi înşine. Chiar dacă există orice "Fragmentele" care pretind a face treaba, nu încercaţi să le deoarece acestea sunt doar farse, care chiar poate dovedi a fi malware. Pentru a elimina îndoială în continuare (în cazul în care există orice stânga, care este), imaginea următoare din Facebook ajutor arată clar politica Facebook cu privire la chestiune.

delete facebook message

Acum, haideţi să începem să înţeleagă cum să scapi de mesajele vechi/conversaţii în Inbox-ul nostru. Tot ce aveţi nevoie pentru a atinge obiectivul este un cont de Facebook activ, o conexiune web activă şi un browser web utilizând care vă puteţi conecta la www.facebook.com. Pentru a începe, urmaţi instrucţiunile de mai jos.

Pasul 1. Conectaţi la contul Facebook de gând să www.facebook.com şi tastaţi în numele de utilizator şi parola în jurnal în domeniu.

Pasul 2. Odată ce v-aţi logat, du-te la tab-ul "Mesaje" pe partea dreapta a newsfeed dumneavoastră şi faceţi clic pe acesta pentru a avea toate conversaţiile afişate într-o singură fereastră. De asemenea, puteţi face uz de fila mesaje chiar lângă fila notificări şi selectaţi "Vedea toate" pentru a afişa toate conversaţiile.

delete facebook message

Pasul 3. Selectaţi o conversaţie din care doriţi să ştergeţi mesajele anterioare. Reţineţi că nu puteţi selecta mai multe conversaţii la un moment dat, va trebui să facă acest mod individual la fiecare conversaţie

delete facebook message

Pasul 4. Du-te la fila "Acţiuni" în colţul din stânga de conversaţie şi de la drop jos meniu, selectaţi "Şterge mesaje". Amintiţi-vă că, după ştergerea unui mesaj tu-nu pot prelua aceasta. Deci, a verifica şi verificaţi din nou înainte de a şterge un mesaj să vă asiguraţi că tu nu ar fi nevoie de ea în viitor.

delete facebook message

Step5. Veţi observa aspectul de casetele de selectare pătrat mic pe partea stângă a fiecărui mesaj individual. Selectaţi mesajele pe care doriţi să ştergeţi făcând clic pe caseta de selectare corespondentă şi după ce aţi selectat toate mesajele dorite, faceţi clic pe "Delete" la partea de jos a conversaţiei. Puteţi verifica casetele de selectare cât mai multe ca vrei la un moment dat sa stearga mesajele corespunzătoare.

delete facebook message

Step6. Acum, dacă doriţi să ştergeţi o conversaţie întregi în loc de unele mesaje selectate, du-te la fila "Acţiuni" din nou şi din meniul derulant, selectaţi "Şterge conversaţie". Reţineţi că, după ce faceţi clic pe opţiunea "Şterge conversaţie", nu există nici o modalitate de a prelua aceasta adică ea a fost ştearsă definitiv. Din nou este important să ne amintim că aveţi posibilitatea să ştergeţi simultan mai multe conversaţii într-un du-te singur. În schimb, trebuie să ştergeţi fiecare conversaţie separat.

delete facebook message

Step7. Alternativ, dacă nu doriţi să ştergeţi definitiv o conversaţie, dar nu vreau doar să-l văd în inbox orice mai mult, aveţi posibilitatea să arhivaţi-l pur şi simplu făcând clic pe mici cruce care apar chiar lângă fiecare conversaţie. Acest lucru face conversaţie corespunzătoare du-te la alt folder decât folderul inbox numit ca "Arhiva", astfel încât vă puteţi uita încă pentru un mesaj acolo atunci când doriti.

delete facebook message

Step8. Aceste conversaţii nu sunt şterse permanent; ei doar nu rămân în inbox mai. Puteţi accesa întotdeauna ei, cu toate acestea, de a face uz de opţiunea "Mai mult" de deasupra listei de conversaţie şi la alegerea drop jos meniu, "Arhivate".

delete facebook message

Step9. Aveţi posibilitatea să arhivaţi cât mai multe conversaţii după cum doriţi, dar din nou, doar un singur conversaţii pot fi arhivate la o singură dată. Nu există nici o metodă prin care aveţi posibilitatea să arhivaţi simultan mai multe conversaţii.

În acest articol, am învăţat cum să ştergeţi vechi Facebook mesaje/conversaţii şi vă pot spune-te, nu este tot ce dificil şi chiar şi un newbie poate uşor scăpa de mesajele nedorite urmând paşii de mai sus. Dar cum se spune, mai bine în siguranţă decât îmi pare rău, este întotdeauna cel mai bun pentru a reflecta înainte de lovind care trimite buton!

Home > Resurse >All Topics> Ştergere > Cum pentru a şterge mesaje Facebook Facebook.com
Augšpusē