Toate subiectele

+

5 lucruri ce trebuie sa stii despre Samsung Auto spate

A pierde datele noastre importante ar fi un anumit cosmar nu ne place pentru a vedea. Dar ce se va întâmpla dacă brusc pierde toate datele stocate în dispozitiv Samsung? Este uimitor cum, uneori, putem şti despre anumite lucruri dar încă nu ştiu. Acelaşi lucru este cazul cu Samsung auto spate sus. Este necesar pentru noi să aibă informaţii complete despre ceea ce acest lucru este de a cunoaşte mult mai bine despre depozitarea.

1. ce este Samsung auto spate?

Samsung Auto spate complet este susţinută de software-ul care este bundled cu Samsung external şofer şi, de asemenea, permite modul de timp real sau chiar programate modul de backup.

2. Cum pot şterge un auto spate de fotografii din Galeria mea (pas cu pas ghid cu capturi de ecran)

1. primul şi cel mai important pas este de a merge la setările telefonului.

delete facebook message

2. apoi unul trebuie să defilaţi la şi, de asemenea, atingeţi conturi & sincronizare.

3. apoi derulaţi în jos pentru a şi apoi atingeţi adresa sincronizate.

delete facebook message

4. post şi apăsaţi pe Sync Picasa Web Albums să debifaţi sau chiar dezactiva şi pentru a elimina nedorite fotografii de la aparatul dvs.

delete facebook message

3. cum să activaţi Galaxy S4 Auto spate

Este foarte important că pentru a fi aprofundată cu telefonul dvs., veţi obţine o idee de aceste aspecte, precum şi. Aceasta este o trebuie să înţeleagă exact cum aveţi de gând să aibă acest inapoi pe telefon prin care unul va fi activat pentru a avea un acces mai bun. Aici sunt moduri: - doar urmaţi aceşti paşi simpli şi veţi fi prin cu automat spate sus:-

a. veni la ecranul de start

delete facebook message

b. din ecranul de pornire, faceţi clic pe tasta de meniu

c. atunci du-te la setările

delete facebook message

d. de acolo va trebui să selectaţi fila conturi

delete facebook message

e. apoi va trebui să selectaţi opţiunea de Backup

delete facebook message

f. apoi veţi vedea opţiunea de a nor

delete facebook message

g. tot ce trebuie sa faci este resetaţi-o şi apăsaţi pe înapoi sus

h. post care va trebui să setaţi-vă contul de rezervă.

4. în cazul în care sunt stocate fotografiile "Auto backup"?

Poate fi o provocare să ştie cum şi unde exact fotografiile stocate sunt. Pot exista diverse modalităţi şi metode de a vedea metoda pe care se potriveşte cel mai bun în acest criteriu. Astfel, Auto spate sus fotografii sunt stocate în oricare dintre aceste lucruri

1) Google +-fotografii pot fi stocate aici. O ajunge posibilitatea că unul poate ajusta automat fotografiile lor şi obţine nebun efecte cum ar fi chiar roşu-ochi reduction, de asemenea, culoare echilibru şi crea GIF-uri animate dintr-o succesiune rapidă de imagini

2) caseta:-acest lucru, de asemenea, a devenit încă un alt fel de nebun software care poate salva fotografiile. Acest lucru vine cu propriile sale avantaje adăugat.

3) sincronizare de torrent bit poate fi încă un alt app, care pot fi utilizate pentru a stoca fotografii. Este o aplicatie mare, cu toate acestea, care rezultă în nebun ieşiri.

5. eu nu se poate şterge fotografii de auto spate album în galaxie S4 după ştergerea-le din Google + şi Picasa

Acest lucru, de asemenea, poate fi unul dintre problemele care pot fi cu care se confruntă de oameni. Este un lucru teribil, deşi, dar oamenii pot fi în aşteptare din această cauză. Astfel, este nevoie de ştergerea imagini din auto spate sus care este dat. Urmaţi aceşti paşi cu înţelepciune şi va fi rezolvată problema ta.

1. du-te la setările de conexiune pe telefonul dvs.

delete facebook message

2. faceţi clic pe conturi (Tab)

delete facebook message

3. Selectaţi Google în acest

delete facebook message

4. îngrijit de tip în ID-ul de e-mail >

delete facebook message

5. defilaţi în jos la partea de jos extrem

6. de asemenea, apoi debifati "sincronizare Picasa Web Albums"

delete facebook message

După ce aţi făcut acest lucru vă au eschivat de problema de obtinerea fotografii stocate forma Picasa web albums. Acum ceea ce ai nevoie este un bun copie de rezervă. Astfel, să fie conştienţi şi acum să încercaţi aceste setări:-

1. acum du-te înapoi la setările

delete facebook message

2. faceţi clic pe mai multe (Tab)

3. în aici veţi avea ceva numit ca o cerere Manager

4. tot ce trebuie să faci Iată găseşte Galerie

5. apoi fără nici sughiţ doar Goliţi cache-ul

delete facebook message

6. apoi goliţi toate datele disponibile.

Creând astfel un spate sus şi de compensare simultan de date poate deveni astfel mai uşor dacă urmaţi paşii foarte bine. Astfel, acest lucru ar trebui să fie nu o problemă dacă sunteţi potrivnic bine cu un fel de funcţii care există.

Augšpusē