Comentarii la acest produs

40 clienţilor
ADAUGA REVIEW-UL TAU
2015-03-27 12:28:22
Wonderboot 2012 LiveShare de florea

Acesta este un program absolut incredibil! Tocmai am petrecut cele mai bune banii vreodată pe acest software. Software-ul este uşor de utilizat. Cu siguranta a lucrat pentru mine. Fişierul meu Ferestre Winload.exe am şters din cauza o instalare de software. După numeroase ore de a încerca lucruri, şi căutarea pentru ajutor pe net am fost obtinerea nicăieri, am fost binecuvântaţi de a venit peste site-ul web Wondershare. Eu nu sunt un bâzâit calculator, cu toate acestea, am reuşit să obţină computerul înapoi sus şi să fie difuzate în nici un moment (să nu mai vorbim salvat peste 100 dolari utilizând software-ul lor). Oameni, I puternic recommend dându-i un încerca acest produs! Ca pentru mine, cred că este incredibil. Nu as ezita să cumpere oricare dintre produsele lor după încercarea de acest lucru. Wondershare vă mulţumesc! Tu a salva meu bun-simţ!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-02-24 22:53:02
foarte uşor şi puternic scrise de BZRQ

I folos it pentru multe probleme şi am mereu succesul. Multumesc Wondershare şi echipa sa dezvoltator.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2014-12-26 04:02:28
Fantastică de Giusi

Acest program au ajutat să recupereze blocat laptop-ul meu şi a fost extrem de uşor de utilizat. Doresc acolo a fost o versiune pentru Windows 8! Dar vă mulţumesc pentru al tău program excelent.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2014-09-07 14:55:50
Fantastic! de tiberiu

Ca un designer de software am folosit acest produs la spre cizme meu Llaptop şi a salvat meu wow de viaţă a făcut-o într-adevăr! mulţumesc mult

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2014-08-07 10:33:57
Liveboot asa de bine de Rob

folosit Liveboot pentru prima dată excelent unealtă

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2014-06-20 10:33:47
Wondershare LiveBoot 2012 revizuire de Rıza

programe de foarte buna calitate

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2014-05-24 13:01:43
Frumos loc de muncă de raluca

Ca un inginer de Computer, am încercat pentru a repara laptop-ul meu nu boot-abil fără succes. După ce a încercat numeroase discuri de boot, discuri de recuperare şi discuri de windows, nici unul dintre ei ar lua laptop-ul meu Vista până şi să fie difuzate... Cu excepţia voi

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2013-05-14 22:58:37
Calculator Guru de Jack Vanders

I a lua cererile tot timpul pentru a repara calculatoare popoarelor. Am folosit toate tipurile de discuri de boot, utilitati, cizme manageri, manageri partiţie, etc, etc. Acesta este primul program care de fapt a reuşit pentru a repara PC-ul în 10 minute. I spate sus tot doar să vă asiguraţi - copie de rezervă a luat 6 ore, şi apoi 10 de minute pentru wondershare live cizme. Clientului meu este din nou în afaceri, Multumesc pentru o mare de produse.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2013-03-04 11:31:28
Genial de Darren

Ca un inginer de Computer, am încercat pentru a repara laptop-ul meu nu boot-abil fără succes. După ce a încercat numeroase discuri de boot, discuri de recuperare şi discuri de windows, nici unul dintre ei ar lua laptop-ul meu Vista până şi să fie difuzate. Am fost pe cale să renunţe şi re-a instala Windows din nou atunci când am citit despre LiveBoot 2012 şi a decis pentru a obţine discul. Uimitor, it fixat meu laptop în câteva minute. Bucată strălucitoare de software şi recomandat pentru ingineri de calculator şi utilizatorii de acasă la fel :)

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2013-02-19 10:15:47
Absolut uimitor Software de Marc Ellis

Dupa aproximativ 5 ore de lectură numeroase camere Blogurile/suport/forumuri de pe ce să fac pentru a lua meu laptop\ sistem de operare instalat - am venit la concluzia că eu ar trebui să reinstalaţi nu numai Windows 8 (sistemul meu de operare), dar, de asemenea, Windows 7, am cumpărat software-ul upgrade şi că fără un disc a fost va fi un exerciţiu de lung. Apoi am dat peste LiveBoot software-ul şi pentru preţul am plătit, acesta este într-adevăr un chilipir. A lucrat exact aşa cum instrucţiunile spus ar fi şi mă bucur că am găsit acest software!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
Anunt 1 2 3 4 Următoarea

DE CE SĂ ALEGEŢI WONDERSHARE?

SIGUR

Ne valoare intimitatea ta şi de a proteja datele dumneavoastră personale şi financiare cu criptare completă şi advanced fraud a proteja.

SUPORT 24/7

Informat reprezentanţii disponibil să vă ajute prin chat chat-live orice ora din zi sau noapte.

MONEY-BACK GARANTARE

Încercaţi înainte de a cumpăra cu un drum liber proces- şi chiar şi după achiziţie, vă sunt încă acoperite de garanţia de 30 de zile.

WONDERHSARE Produse recomandate

Wondershare Video Converter Ultimate

Mult mai mult decât un converter – converti, edita, spori, descărca, arde, organiza, captura şi urmăriţi în formate de peste 150. Aflaţi mai multe

Wondershare Data Recovery

Recupera fişierele în formatele de 550 + de stocare dumneavoastră rapid, în siguranţă şi complet. Aflaţi mai multe

Wondershare 1-Click PC Care

Accelera PC-ul, repara PC probleme şi să obţină gratuit de agonia de a face cu un PC lent. Aflaţi mai multe

Augšpusē