Comentarii la acest produs

30 clienţilor
0
ADAUGA REVIEW-UL TAU
2015-10-11 11:47:12
minunat de manojcasey

sale uimitoare

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-09-18 22:34:03
Deci, aici este un răspuns, puteţi conta pe. IPhone-ul meu a intrat în modul de recuperare şi da am primit 90 la sută de recuperare şi încă mai lucrează la încercarea de a obţine de la 100 la sută de T pierdut date de la IPhone factor

Multumesc lui Dumnezeu! Pierde unele dintre documentele cele mai critice este nervoase rafturi. Dar datorită Wondershare spre deosebire de celelalte... fii foarte atent! Am făcut a nu putea suporta fabrică şi imediat după ce am început traseul gratuit Wondershare. Documentele mele au aparut! Încercaţi gratuit traseu şi nu veţi regreta achiziţie. Eu sunt entuziasmat şi desigur încă mai încearcă să preia restul. noroc!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-06-14 08:07:21
Fix meu iPhone 5! de Jack

Am rareori scrie Recenzii pentru produse. După încercarea ultima actualizare ios pentru iPhone 5, telefonul a intrat în un mod congelate şi iTunes a spus am nevoie pentru a recupera telefonul care va elimina toate meu pics nesalvate (700 + fotografii), etc. Am găsit Dr.Fone pentru ios printr-un site-ul discuţia apple. Functioneaza! Nu am nici o idee cum a făcut, dar Dr.Fone a ajutat restaurare şi salvat telefonul meu. Total în valoare de investiţii! Multumesc Dr.Fone!

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-06-09 16:04:50
Lucrări de telefon Y de michelle

M-am gândit a fost distrus telefonul meu! APOI!! Medicul unul a venit la atenţia mea. uitat legit. ŞI ACUM IT WORKS! AHHH ALELUIA! hahaha

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-05-11 09:17:09
Multumesc atât kakas de florin

! de Erin J. Este de fapt de lucrări, nu ştiu cum, dar ea are. Accidental restaurat un backup incorecte la iPhone-ul meu atunci când actualizarea de iOS. Multumesc lui Dumnezeu pentru Dr. Fone, pentru că am fost capabil de a recupera toate fotografiile mele, care a fost șters de neregulă backup.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-05-08 19:55:40
Wondershare Dr.Fone pentru iOS (Mac) revizuirea de Abraham Aranda

IPod

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-04-03 06:38:22
iPhone 4s de Zee

Am încercat acest app şi a lucrat impecabil, şi este în valoare de cumpărare. am găsit ceea ce căutam în doar câteva minute.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-03-27 09:28:57
EXCELENTE de JOSE VASQUEZ

UNA APLICACION INDISPENSABIL PARA RECUPERAR INFORMACION DESDE EL TELEFONO OANA RELU DESDE UNA COPIA DE SEGURIDAD

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2015-03-13 22:42:05
Fantastică de Rob

Ce un religie la spre a putea atât de uşor restaura contactele mele pe mulţumesc meu iPhone 5C

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
2014-12-31 11:17:12
A trebuie să aibă pe MACBOOK meu de nicolae

Pentru că acest lucru este vândut pentru preţul, Dr.Fone pentru iOS este pur şi simplu uimitor. Nici un alt produs puteţi face ceea ce face pentru preţul pe care acest lucru este vândut pentru acest produs. Doar alte opţiuni de acolo sunt produse care reclama ca gratuit, dar, de îndată ce vă arată ceea ce puteţi recupera se solicită să plătească o taxă de mare şi apoi most de la timp tu nu poate recupera chiar chestii la fel de mult ca ele au arătat iniţial. Alte opţiuni sunt foarte foarte scumpe si nu pot spune nimic pentru aceste produse, deoarece eu sunt o persoană normală care nu îşi pot permite să-şi petreacă mii de dolari pe ceva de genul asta. Aceasta este o trebuie să au pe meu MACBOOK şi meu iMAC.

A fost aceasta recenzie de ajutor?

Da 0 nu 0
Anunt 1 2 3 Următoarea

DE CE SĂ ALEGEŢI WONDERSHARE?

SIGUR

Ne valoare intimitatea ta şi de a proteja datele dumneavoastră personale şi financiare cu criptare completă şi advanced fraud a proteja.

SUPORT 24/7

Informat reprezentanţii disponibil să vă ajute prin chat chat-live orice ora din zi sau noapte.

MONEY-BACK GARANTARE

Încercaţi înainte de a cumpăra cu un drum liber proces- şi chiar şi după achiziţie, vă sunt încă acoperite de garanţia de 30 de zile.

WONDERHSARE Produse recomandate

Wondershare Data Recovery for Mac

4 moduri de a recupera pierdute sau şterse fişiere de la Mac rapid, în siguranţă şi bine. Aflaţi mai multe

Wondershare Photo Recovery for Mac

Recupera fotografii, video şi fişiere audio de la Mac şi alte dispozitive de stocare amovibil. Aflaţi mai multe

Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac)

Cu uşurinţă backup Android date & gestiona fişiere media, contacte, mesaje text şi aplicaţii pe Mac! Aflaţi mai multe

Augšpusē