Toate subiectele

+

Cum de a anula planurile de depozitare iCloud

Dacă aveţi un nou dispozitiv iOS, fie că este iPad, iPhone, iPod sau Mac, veţi primi automat un gratuit iCloud de stocare de 5GB. Acest depozit poate fi utilizat pentru a stoca lucruri cum ar fi fotografii de la aparat, muzica, apps, filmele, carti, e-mailuri, etc. În cazul în care 5GB gratuit nu este suficient pentru tine, sau aveţi nevoie de mai mult de stocare, apoi Apple are un plan pentru tine. Pentru câţiva dolari, puteţi obţine spaţiu de stocare suplimentar iCloud pentru a salva datele.

Dacă aveţi deja un abonament pentru depozitarea iCloud şi vă decideţi să anulaţi abonamentul, urmaţi paşii de mai jos.

Partea 1. Cum de a anula planul de depozitare iCloud pentru iPhone, iPad şi iPod

Mai jos sunt paşii de a anula planurile de depozitare iCloud şi se aplică pentru iPad, iPhone şi iPod Drac.

Pasul 1: Deschideţi setările app pe ecranul de pornire şi defilaţi în jos la setările de iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 2: În setările iCloud, atingeți "De stocare".

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 3: În meniul de stocare, apăsaţi "Gestiona de stocare".

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 4: Defilaţi în jos şi apăsaţi "Plan de depozitare schimbare".

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 5: Atingeţi opţiunea "Liber" şi apoi apăsaţi Buy în partea de sus dreapta a app.

How to Cancel iCloud storage plans

Introduceţi parola de Apple ID pentru a anula cu succes planul. Acest lucru va avea efect imediat expiră abonamentul curent.

Partea 2. Cum de a anula planul de depozitare iCloud pe Mac

Pasul 1: Faceţi clic pe meniul Apple şi du-te la Preferinţe de sistem, apoi faceţi clic pe iCloud

Pasul 2: Faceţi clic pe Manage în colţul din dreapta.

Pasul 3: Faceţi clic pe schimbare Plan de depozitare în colţul din dreapta.

Pasul 4: Clic pe "Downgrade opţiuni..." şi introduceţi ID-ul Apple parola şi faceţi clic pe gestionaţi.

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 5: Alege planul de "Liber" pentru a anula cu succes planul. Acest lucru va avea efect imediat expiră abonamentul curent.

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 6: Clic făcut.

Partea 3. Cum pentru a şterge/închide iCloud cont

Utilizând un dispozitiv de iOS fără un cont iCloud este aproape imposibil. Este mai bine să nu ai un dispozitiv iOS decât de a avea unul şi nu deţineţi un cont de iCloud. ICloud cont este important deoarece este un mijloc de rezervă pentru datele personale. Chiar dacă nu de rezervă dumneavoastră fotografii, clipuri video sau muzică, aveţi posibilitatea de backup contacte, memento-uri, calendar, emailuri şi note. Backup-ul acestora este important, deoarece le puteţi accesa chiar dacă ai pierdut aparatul şi ei a lua un mic procent din spaţiul de stocare iCloud. Pur şi simplu puteţi accesa sau restabilirea contactelor, e-mailuri şi alte date personale doar sincronizarea noul dispozitiv cu iCloud cont sau prin conectarea la iCloud fie pe Windows sau Mac.

În cazul în care pentru anumite motive nu mai doriţi să utilizaţi iCloud depozitare aveţi posibilitatea să ştergeţi contul tau de iCloud. Tot ce trebuie să faceţi este să ştergeţi contul din toate dispozitivele şi clar datele stocate în iCloud cont.

Lucrurile trebuie să fac înainte de a închide contul tau de iCloud

Din moment ce v-aţi decis să închideţi contul tau de iCloud, mai întâi de toate, trebuie să vă asiguraţi că nici unul dintre dispozitive sunt în prezent fiind sincronizate cu contul tau de iCloud. Acest lucru este important, deoarece chiar şi după ce vă ştergeţi contul şi dispozitivele sunt sincronizarea atunci este ca şi cum aţi făcut nimic.

În al doilea rând, aveţi nevoie pentru a şterge toate conturile din toate dispozitivele tale. Dacă utilizaţi un iPhone, iPad sau un Mac, aveţi nevoie pentru a şterge contul iCloud din toate aceste dispozitive.

După ştergerea contului la dispozitivele dumneavoastră, va trebui să vă conectaţi la alte iCloud.com pe computer şi ştergeţi următoarele:

Fotografii: Dacă vă permite aparatului să încărcaţi fotografii iCloud atunci cu siguranta trebuie să verificaţi contul folosind browser-ul web şi de a şterge toate fotografiile stocate pe iCloud server. Acest mod normal sincronizează cu dispozitivul dumneavoastră şi din moment ce aţi eliminat contul de pe aparat, acesta va nu mai sync.

Video: Şterge toate clipurile video încărcat la server de iCloud de pe dispozitivul la web iCloud pentru complet a scăpa de ea pe server.

Muzică: Cei mai mulţi oameni sincroniza muzica lor cu iCloud cont. De asemenea, trebuie să ştergeţi-le, de asemenea.

Toate persoanele de contact: Una dintre cele mai importante motive de a avea un telefon este în primul rând contactele. ICloud stochează toate contactele din aparatul dvs. şi aveţi nevoie pentru a şterge pe ei deoarece vă sunt de închidere a contului.

Calendare: De asemenea, aveţi nevoie pentru a şterge intrările de calendar de pe server.

Note: Note la dispozitivele au, de asemenea, pentru a fi şterse pentru a face acest proces un succes.

Memento: Dacă sunteţi tipul de care utilizează memento-uri tot timpul, atunci presupun ca stii ca memento-urile sunt, de asemenea, încărcat la server iCloud.

Mail: Aceasta este, de asemenea, unul dintre motive importante ai telefonul în primul rând şi compensare mail în iCloud este foarte important, deoarece conţine o mulţime de informaţii cu caracter personal.

După ştergerea totul, de la contul tau de iCloud, vă va fi nu mai putea accesa iCloud copia de rezervă a aparat cu excepţia dacă aveţi copii de rezervă le folosind iTunes. Acest lucru înseamnă nu înapoi pentru aparatul dvs. şi când acesta devine rasfatata sau se duce lipsă, apoi toate datele, de asemenea, va fi plecat.

Pentru a şterge iCloud cont

Ştergerea iCloud de pe dispozitivele dumneavoastră este primul pas pentru contul tau de iCloud de închidere. Pentru a face acest lucru, urmaţi paşii de mai jos.

Pasul 1: Deschide app setările de ecran de pornire şi defilaţi în jos la setările de iCloud.

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 2: Defilaţi în jos a paginii iCloud şi apăsaţi şterge contul.

How to Cancel iCloud storage plans

Pasul 3: Atingeţi opţiunea ştergere din partea de sus a ferestrei pentru a confirma ştergerea contului iCloud.

How to Cancel iCloud storage plansg

Augšpusē